PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

 

Met veel belangstelling werd uitgekeken naar het duel tegen A.V.C. omdat die  wedstrijd het tweede deel van de competitie in luide. Een competitie die wordt aangevoerd door VC Sneek. Als we deze zouden winnen dan bouwen we in punten voldoende marge op voor de topper volgende week tegen Joure. Maar, dan moet deze match tegen A.V.C. wel gewonnen worden. En dat bleek afgelopen zaterdag in de Sneker Sporthal een hele opgave. De avondwedstrijd kon eigenlijk het daglicht niet verdragen. Op papier was het een wedstrijd maar eigenlijk is het nooit een wedstrijd geweest. Natuurlijk zal A.V.C. deze confrontatie door een andere bril zien, want tenslotte pakken zij een punt van de koploper. Maar op een of andere manier voelde heren 3 een zware last op hun schouders. Natuurlijk zijn er aanwijzingen waarom het niet ging. Een opsomming: Onze spelverdeler Juup was van een 15cm hoge trap gevallen en heeft hierbij zijn rib gekneusd. De honneurs werden waargenomen door de tweede spelverdeler, Frank. De kenmerken van deze man zijn heel simpel. Alles geven. Vervolgens moesten er drie man bij heren 3 de eer hoog houden. En dit gaat toch, hoe je het went of keert, in je benen zitten. Weer andere twee hadden vlag verplichtingen. Al met al nou niet de optimale voorbereiding die je als recept zou voorschrijven aan een stelletje volleyballers, laten we eerlijk wezen.

Als dan ook nog eens de eerste set verloren wordt is het, all hands on deck. Op alfabetische volgorde worden de minpunten besproken, en daar kwam geen einde aan. Maar toch het opstelling briefje maar weer invullen, en los voor de tweede set. Deze ging iets beter en kon dan ook winnend worden afgesloten. In de derde merkte Marcel op dat het weer niet liep, een time-out.- Jongens, probeer nou die rallybal beter te pasen- melde hij. Dan kannen we tweede tempo spelen. Hier versprak Marcel zich, En waarom? Diep in zijn hart had hij willen zeggen –mannen deze wedstrijd zit in kannen en kruiken. Maar de dop kwam niet op de kruik.

Deze column eindigt toch positief, want zo ben ik ook wel weer. 3 tegen 1 was de einduitslag en dat zijn weer 4 punten. Tellen we deze op bij het huidige aantal dan hebben we een prima marge voor volgende week.

    

Volgende week uit, in en tegen Joure om 19.00 uur.

 

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time

reageer>>> 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller