PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

 

Kon heren 3 van vc Sneek zich los wringen van Joure. Dit was vooraf de grote vraag afgelopen zaterdag tegen DIOS. Bij volle winst kon Sneek met gelijk aantal wedstrijden 4 punten uitlopen op de nummer twee, Joure. Voor de wedstrijd was er maar een vraag ten aanzien van de selectie, zou Bart zijn blessure het houden of niet. Frank, die als spelverdeler binnen de lijnen stond bij afwezigheid van Juup, zag alleen maar mannen met een vragende blik, kom hier met die bal. En dat moet toch als opzetter een goed gevoel zijn, dat, als je de bal naar de opeisende speler opzet, niet hoeft af te vragen dat hij wel scoort, maar hoe hard.

De eerste set is in het begin toch wat aftastend tegen Dios. Voorzichtig serverend, wat lauwtjes in de verdediging, en dan is het resultaat een gelijk op gaande puntenteling. Deze duurt dan ook tot het 17 punt waarna Sneek serverend vol gas gaf en DIOS ver achter zich liet. 1-0. Eigenlijk laat Sneek er daarna geen gras meer overheen groeien. DIOS kon absoluut geen vuist maken om ook maar überhaupt aan een set winst te denken laat staan aan de eindoverwinning. Onderleiding van Frank draaide met name de buitenaanvallers  op volle toeren, de midspelers moesten het met heel wat minder ballen stellen. Maar in het teambelang hoorde je deze mannen niet klagen. Set 2, 3 en 4 kwam Dios ternauwernood boven de 10 uit waar Sneek al de 25 aan tikte. Vier tegen nul op het scorebord, 5 punten voor de moeite en 4 los van de nummer twee op de ranglijst.

Een mooi voorvalletje is er wel te melden. Vooraf in de laatste set gaf Marcel aan geen time-out aan te vragen, en waarom? In verband met de aanstaande drukte in de kantine was het zaak om zo spoedig de wedstrijd te beëindigen. Als dan de laatste set in up-tempo verloopt en de coach van de tegenstander toch een time-out aanvraagt, kon je Marcel zien zeggen –wat doe je nou man.  

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time  

 reageer>>> 

Stand in poule promotiekl. A

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller