PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

Het is al vaak genoeg bewezen dat topclubs zich verslikken in tegenstanders die, zeg maar hun eigen strijd voeren beneden het maaiveld. Of anders gezegd, vechten tegen degradatie.

Afgelopen week heeft het een heel klein beetje gewinterd en dat heeft al direct effect op de breedte (de inzetbaarheid) van het team uit Sneek. Voor deze wedstrijd waren er dus maar 8 man beschikbaar. Ik zie u al denken. Dat moet dus kunnen tegen de, nummer laatst, D.F.S. Dit zijn duidelijk de mindere goden en kan het dus wat leije. Maar zie regel 1, instelling is dus het halve werk. Om nou te voorkomen dat wij eventueel uitpunten zouden laten liggen, zijn de niet inzetbare mannen toch mee gegaan om een oogje in het zeil te houden. Je zult hier maar verliespunten incasseren, is toch lullig. Bergum was de plaats van handeling waar vc Sneek moest laten zien waarom zij op dit moment top en misschien ook wel hot zijn. Het gerucht gaat dat het sponsorcontract wordt open gebroken en voor een x-aantal jaren wordt verlengd. De ondertekening zal plaats vinden in een grote tjalk die opdat moment, en naar alle waarschijnlijkheid op Vlieland zijn ligt. Maar let op, dit is een gerucht. Als men u er dus over aanspreekt, zwijg in alle talen. Een andere variant is, kijk gewoon net zoals Marcel uit zijn ogen, dan zien ze direct -die weet van niks.-

De eerste set begon met het ontvangen van de service. Pass, opzet en aanval, direct punt dus. Op eigen service namen we via een serie direct afstand op D.F.S. Zij konden nu alleen maar volgen en hopen op betere tijden. Maar die tijden kwamen niet meer. 0-1. Maar er braken wel betere tijden aan voor D.F.S. Ze konden na het verlies van de eerste set, zich op trekken aan vc Sneek. Niet dat D.F.S. hoogstaand speelde, maar meer omdat Sneek diep daalde. Dit werd ook tijdens de time-out door Marcel netjes ingefluisterd, dat dit meer op een degradatie duel leek dan een team wat op kampioen’s koers ligt. Om het zaakje nog meer op te peppen riepen onze eigen spelers die dus nu op de tribune zaten (boeoeoe). In deze sfeer moest vc Sneek zich weer herpakken en langzaam kwam men dan ook boven het maaiveld uit. En met langzaam bedoel ik dan ook echt langzaam. Stevige set standen waren tot nu toe dan ook het resultaat. Als het dan toch onderhand 0-3 staat wordt D.F.S. in de vierde set iets te opportunistisch. Zij roken misschien een kans om een punt te pakken, maar dan speel je toch tegen de nummer 1, die onderhand al een imposante reeks overwinningen op papier set. Deze laatste set ging dus ook naar de gasten. Om met Bart zijn woorden te eindigen: Als je straks de beker met de grote oren omhoog houdt dan ben je deze pot allang vergeten. 0-4 en vijf punten bovenop al die andere.

Volgende week thuis om 19.00 uur. Sneker Sporthal

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time  

 reageer>>> 

Stand in poule promotiekl. A

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller