PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

Afgelopen zaterdag was er even topvolleybal in Sneek. En als U er niet bent geweest, heeft u dus wat gemist.

Om 19.00 uur stonden de mannen van vc Sneek present om precies on time te beginnen tegen D.V.C de Roeken. Een tegenstander waar we uit 1 set hebben laten liggen. Maar ook een tegenstander waar je lang je hakken in het zand moet houden, om dan langzaam de tegenstand te breken. Het team is zich er van bewust dat iedere wedstrijd met 4 tegen 0 gewonnen moet worden, er van uitgaande dat Joure (de directe concurrent op de ranglijst) ook alles met deze zelfde cijfers wint.

Het hele team is compleet, een overzicht: Allard nog steeds op de tribune, Jouke Bootsma die steeds meer in de rol van libero komt. Oscar de Boer die genoeg rode bloedlichamen heeft opgebouwd tijdens zijn verblijf in Oostenrijk afgelopen week om nu te kunnen pieken. Frank zijn normale positie weer heeft ingenomen langs de zijlijn. Bart in het veld staat met een jumpers-knie. En sinds Ronald in de verkoop van schoenen zit zijn vorm weer terug heeft (ten slotte is hij ook nog maar 34, 35 of 86 want soms kreeg hij geen een tactische bal over het net. En dan Gertjan, als hij langer rust heeft gehad, op zaterdag een betere performance neerlegt op de mat. En Rob Berger, die na zijn enkelblessure aangeeft voor deze wedstrijd 88,8888% fit te zijn. Juup die nu weer instaat is zijn sportschoenen aan te trekken na een grutte pier uitvoering van zijn voet. Als laatste Marcel Faber die eigenlijk de enige top fitte is in dit team. Oké dan hou. je eigenlijk nog 1 over, die iets te kalende man. Maar in zijn c.v. staat bij beroep: top fit. Nu zult u wel lezen als buitenstaander van deze culumn, dit is niet best. Maar wat is het sportleven dan ook mooi dat je na afloop van het duel tegen de Roeken weer als winnaar van het veld gaat. Want dat gebeurde zaterdagavond. Met 4-0 werd D.V.C. de Roeken weer naar huis gestuurd. 

De eerste set kwam moeizaam op gang en via een prima service kon een break geforceerd worden. Deze veilige marge kon vc Sneek behouden tot de 25. De tweede set was het aanzien meer dan waard. En eindelijk kon de trainer het beulwerk op de trainingen in de praktijk zien, verdedigend werd het verschil gemaakt.

Zowel achter de drie als er voor werd prima vloerwerk verricht. Wat in het turnen zeker met een 9 wordt beloond. Waar je dan ook in beloond wordt is de eindscore. 25-15. Maar wie heren 3 een beetje kent weet dan ook dat de mannen heel goed zijn om een klapstoel in relax stand te zetten. Met andere woorden, in de derde set stonden de heren zo ver achter dat zelfs met een prima verrekijker, die bij deze zelfde klapstoel hoort, de tegenstander niet meer te bespeuren viel. Via wat geraas en gedonder in de time-out zette de Present Time manen de achtervolging in. En via een uitstekende service kwam Sneek op 23-23 langszij. Dus net op tijd kun je wel zeggen. Als dan Sneek er toch nog met de poet van door gaat moet dit de genade klap zijn voor D.V.C. de Roeken. Op het score bord staat ieder geval 3 tegen 0. De vierde set werd een zinderende finale. Vc Sneek begon weer met een achterstand (u kent ons onderhand). D.V.C herrees uit het niets, dus moesten de thuisspelende mannen zich weer in het zweet werken om de zaak weer recht te zetten. Via prachtige blokkeringen en aanvallen op buiten en over mid kon de Roeken alleen maar toezien hoe het gat werd gedicht. Als dan Ronald met zijn service het bekende rijtje doet. Er achter er naast en erover heen besluit Gertjan via een bijna ace het slot van deze set. Dit was het slot scenario van deze avond. Tot de volgende keer....

 

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time  

 reageer>>> 

Stand in poule promotiekl. A

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller