PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

FINAL FOUR

Afgelopen zaterdag speelde uw favoriete heren team een uitwedstrijd. U als lezer mag raden waar dat was. Een aantal hints.

Het was ergens langs de ijsselmeerkust.                                      Vaak vissen ze achter het net                                                     Als ze me zoeken ben ik aan het snoeken.                                                                          Wij hebben een navigatie instrument om de weg te vinden,                    zij hebben een fish finder.

Nog geen belletjes die gaan rinkelen? Ik zal u helpen. Het was Urk. Voor vele mannen de eerste keer om daar een wedstrijd te volleyballen. Het is een grote hal met een nog grotere kantine. Veelte grote kantine tafels, en waarom? Daar word niet bier per dienblad besteld maar per krat. Dit zelfde krat zet je op de tafel, pakt een fles, dopt deze met of zonder tanden. Dan vervolgens roep je tegen iedereen die het wil horen, proost. Een gesprek met je overbuurman die aan die zelfde tafel zit lukt niet omdat je doodgewoon die beste vent niet ziet zitten, zo donker is het daar. En de enige reden die ik dan kan bedenken. Er gebeuren daar dingen die het daglicht niet kan verdragen. Weet u wat het voordeel van een Sneker is: deze voelt zich overal thuis. Met andere woorden. Na de gewonnen match tegen Urk bestellen ook wij zo, n zelfde krat.

Over de wedstrijd valt niet veel te vertellen. Een matig partijtje dat soms even opleefde maar daarna weer verviel in een verplicht nummer. Het belangrijkste was dat op het scorebord 0-4 stond. O ja, een ding wil ik u niet onthouden. Bij het vertrek uit Urk was 1 auto gevuld met sneker volleyballers in grootse stemming. Pardoes werd dan ook de verkeerde afslag genomen richting Amsterdam. Van deze mannen is niets meer vernomen. Uit de laatste berekeningen is gebleken dat we nog 17 punten moeten halen uit 4 duels. Dus let op toeschouwers, komende zaterdag thuis om 16.00 uur de eerste van de FINAL FOUR.

 

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time  

 reageer>>> 

Stand in poule promotiekl. A

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller