PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

De eerste tegenstander in de final-four was afgelopen zaterdag V.V.H. uit Harlingen. Deze wedstrijd werd gespeeld om 16.00 uur. Het publiek was hier van op de hoogte en dus in ruime aantallen aanwezig. Heren 3 staat inmiddels al een aantal maanden op 1 en dit hoopt dit nog ruim een maand vol te houden. Voor deze partij is de selectie compleet en staat na dinsdag goed getraind te hebben op scherp.

Wat hebben de gasten ons te bieden. Natuurlijk tegenstand, maar meer dan dat, het is een goed team wat aanvallend het een en ander in huis heeft. In Harlingen hebben we deze mannen verslagen met 0 tegen 4 maar dat zegt nu natuurlijk niets meer. Dat zult u als leek zelfs begrijpen??

De eerste set was het aanzien meer dan waard. Een score die tot ongeveer 11-11 gelijk opliep, maar daarna VC Sneek vol gas gaf. Met name op buiten waar onder anderen Ronald excelleerde maakte het verschil, 25-21 is dan de eindstand. In de tweede set zet Sneek het uitstekende spel voort, met vooral tempo, want de goed oplettende toeschouwer kon zo links als rechts een combinatie zien. Dit deed V.V.H. alleen maar terug deinzen. Zo gaven de mannen van het derde van Sneek volleybal les. Op het rapport stond dan ook, een ruim voldoende. 25-16.

Een puntje van kritiek was er wel te horen na de wedstrijd. Het hophop-hophop gehalte wat bij heren 3 normaal gesproken aanwezig is, is nu alleen maar te horen als de stand daar aanleiding naar geeft. Met andere woorden, staan de mannen van Sneek een Oosterdijk lengte voor dan is hier niets meer van te horen. Dit wil het publiek dus anders!!

In set drie vloeien de krachten weg bij de Harlingers. Het fouten percentage bij de aanval is te hoog om ook maar enigszins aanspraak te maken op een set winst. Sneek kijkt daar bij rustig toe hoe de bordjes worden omgeklapt richting de 25.

Bij aanvang van de vierde set stonden de Snitsers even te kijken toen ze met 3-7 achterstonden, maar met een turbo service van de Solk werd de zaak recht getrokken om daarna de zaak niet meer uit handen te geven.

En voor de elfde keer in deze competitie werd een 4 tegen 0 score behaald. Deze laatste opmerking komt van uw ”eigen” nieuwe voorzitter van de club, Bart. Die nu in zijn nieuwe functie meer tijd heeft om dit soort dingen uit te zoeken.

Volgende week uit tegen Leevoc,

Nog three to go.

 

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time  

 reageer>>> 

Stand in poule promotiekl. A

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller