PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

De meteorologen hadden het al voorspeld, het werd een warme zaterdag. Erger nog, in de hal van Akkrum werd er onder dominicaans omstandigheden gevolleybald. U kunt ons niet betichten van een slechte voor bereiding voor deze halve finale tegen A.V.C.

Drie weken lang konden de heren van 3 zich voor deze wedstrijd voorbereiden, Een voorbereiding die u kunt vergelijken met een olympische finale. Tenslotte gaat het hier om goud of zilver. Maar een ding is duidelijk, De heren van Sneek zijn er nu aan toe om zelf ook eens met een gouden mediale tussen de tanden voor de pers te pauzeren. Deze wedstrijd tegen A.V.C. was dus een van pay-time ”nu incasseren die handel” In deze drie weken van voorbereiding konden we ons dus vol stoppen met anabolen, spierversterkers en nog meer van deze exotische spullen (net zoals een echte olympische finale).    Een gegeven vooraf, A.V.C. is in deze competitie bijna niet te verslaan, zou VC Sneek er in slagen wat dus maar een paar teams is gelukt? In de eerste set leek het zeker niet die kant op te gaan, alles ging mis en natuurlijk het tegen over gestelde bij A.V.C. Alles was bingo bij de mannen uit Akkrum, en dus ook in punten. Sneek kreeg er dan ook flink voor langs in de eerste set. Zou het kampioenschap nu in gevaar komen??

Wat Sneek nu nodig had was een flinke oppeper, en dit gebeurde verbaal door Marcel voor het begin in de tweede set. Natuurlijk ondersteund door het mee komende publiek. En inderdaad het tij keerde. Sneek zette meer druk op alle fronten en A.V.C. haakte langzaam af door het opvoerende tempo van Sneek Hoogstaand is deze wedstrijd nooit geweest maar ik voeg daarbij direct aan toe, welke kampioenswedstrijd wel. De mooie potten zijn geweest het is nu de titel die telt voor het Faber Architecten/ Present Time team. En uiteindelijk lukt het dan ook, want set voor set wordt er binnen gehaald, tot er een eindscore op het bord stond van 1-3, En was ruimvoldoende om de promotieklasse titel binnen te halen. Het goud werd dan ook direct na de wedstrijd omgehangen, en in de kantine kom dan eindelijk die ene zin worden afgemaakt.

And we ar the Champions of the world......

  Komende zaterdag kunnen wij om 15.00 uur de felicitaties in ontvangst nemen in (let op), het Schuttersveld, en spelen dan ook direct daarna onze laatste wedstrijd van het seizoen.

  Natuurlijk de groeten van het gehele team..

  reageer>>> 

Stand in poule promotiekl. A

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller