PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

De volleybalcolumnist van de toekomst!!

terug naar het hoofdmenu  columns

reageer>>>      op deze column

Nieuwste foto,s

Adverteren op deze site

 

 

 

 

 

 

 

 

Column VC Sneek Heren 3

 

VOLLEYBAL UPDATE BERICHT.

Het wordt langzamerhand tijd dat we weer eens van ons laten horen, na een zeer lange en gedwongen rust periode. De zomer zit er weer op. Dus tijd om de volleybal koppies weer waker te maken. Tenslotte is het alweer lang geleden dat er voor het laatst een klap tegen een bal werd gegeven. We zijn toen geëindigd in een grote euforie na de competitie. Maar dat was toen. Het is nu een nieuwe start waar iedereen op bril stand begint. De eerste trainingen zijn dan ook inmiddels geweest. Eerst flink bij praten, de laatste nieuwtjes op pikken en de laatste geruchten behandelen. Dan tenslotte toch maar het training,s tenue aan om met ons bruingetinte lichaam langzaam de eerste conditie rondjes te lopen. Wat kunnen we U als lezer en toeschouwer dit komende seizoen bieden.

Allereerst zijn de sponsors weer van de partij. Dat betekent dat er continuïteit is in materiaal, kleding, en armslag om financiële  investeringen te doen. Want het team wil dit jaar voor het kampioenschap gaan. Dus daar kan het zeker niet aan liggen. Dat we er alles voor over hebben blijkt wel uit het volgende. Er zijn mensen die in de aanloop naar het nieuwe seizoen een andere baan hebben gezocht om nu alle zaterdagen beschikbaar te zijn voor het team. Om dus maar niets te missen van de race naar het hoogste schavod. De mannen zoals ze er nu voor staan zijn allemaal blessure vrij, geen pijntjes hier en daar, en op een paar na goed op gewicht. In de komende weken wordt er opbouwend getraind, de zaken weer op scherp gezet en goed doorgesproken wat het beleid zal zijn voor dit komende jaar.

Als toeschouwer zult u even geduld moeten hebben want op zaterdag 30 september spelen we eerst een uitwedstrijd tegen CoVos in Oosterend. Dit is geen on over brugbare afstand, dus kunt u uw nieuwsgierigheid niet bedwingen dan bent u van harte welkom om 19.00 uur. Onze thuiswedstrijden spelen we op prime-time, en dat is om 19.00 uur. Ik hoop dat u als lezer op deze site, en dat zijn er inmiddels al vele, weer even bent geüpdate over de stand van zaken van deze ploeg.

 

namens het team, de sponsors, Faber Architecten en Present Time 

reageer>>> 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller