PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

De volleybalcolumnist van de toekomst!!

 

Column VC Sneek Heren 3

  

Spanning, spanning en wat voor spanning, banden spanning? Ja, dat is wat we eerst nodig hadden voor het gebruik van de auto,s om richting Oosterend te rijden voor deze eerste uitwedstrijd. Het team van CoVos was de eerste tegen stander waar tegen gespeelt moest worden. 85 minuten, dat was niet de reis tijd maar het aantal minuten dat we nodig hadden om CoVos te verslaan. Met 4 tegen 0. Dus voor VC Sneek de eerste 5 punten op zak. Een eerste wedstrijd in een hele lange reeks volleybalpartijen die zal leiden tot…The Best of the rest. Als iedereen in Oosterend de sporthal binnen stapt komt de gezonde spanning om de hoek kijken, en als dan daad werkelijk wordt ingeslagen zie je de hele ploeg overschakelen naar wedstrijdspanning. Veel gedoe omtrent de basis was er niet. Marcel (coach) zet de lijnen duidelijk neer en met een kleine openging,s preek, maant hij het team aan om direct de beuk er in te gooien. Als of wij dat niet van plan waren denk ik dan. De eerste set is het beste te omschrijven als de tweede versnelling, Rustig tempo, overzichtelijke combinaties en een gedegen service.

Maar zelfs in deze tweede versnelling is CoVos niet opgewassen. En met ruim verschil werd dan ook de eerste set gewonnen. De tweede werd iets gas terug genomen en dat vertaalde zich dan ook in het verloop van deze set, Een gelijk op gaande trend was het gevolg. Maar uiteindelijk kwam Sneek als eerste bij de 25. In de derde set kwamen frisse buitenaanvallers in het veld, hier door werd de druk weer opgebouwd en de weerstand van CoVos helemaal gebroken, ze waren niet bij machte om tegen deze selectie op te treden. In de vierde set begint vc Sneek de ballen zo hard tegen de grond te slaan dat hier wel iets aan de hand moest zijn. Mannen die normaal gesproken net de achterlijn halen met een smash slaan nu makkelijk binnen de drie, b.v. Gert Jan van Solkema. Op verzoek van CoVos werd dan ook het net op hoogte gecontroleerd, want dit was wel heel uitzonderlijk. Bij deze controle bleek dat het net gezakt was en hier mee stond ook de Solk weer terug op aarde. Zo goed en zo vroeg in vorm is misschien ook wel iets te veel van het goede, moet hij gedacht hebben. Met ruim verschil werd deze bonus set gewonnen en kon na afloop van de wedstrijd de welverdiende ontspanning beginnen.

Komende zaterdag is de eerste thuiswedstrijd van dit volleybal team. Dan wordt er gespeeld tegen vc Joure in de Sneker Sporthal om 19.00 uur

namens het team, de sponsors, Faber Architecten en Present Time 

reageer>>> 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller