PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

De volleybalcolumnist van de toekomst!!

 

Column VC Sneek Heren 3

  

Gestaag, als het dikste mannetje van de klas wat vroeger bij gymnastiek in de touwen om hoog klom om het dak van de zaal te bereiken. Is overeenkomstig het tempo waarin heren 3 van Sneek zich naar boven werkt op de ranglijst. -Alles op zijn tijd, zou ik zeggen - Natuurlijk willen deze mannen zich met de besten meten en laten dan ook niets aan het toeval over. In het torentje van de WZS hal is er tussen twee gezond denkende mannen besloten om een coach wisseling te laten plaats vinden. Per direct is Marcel Faber hoofd coach en is Frank Kampstra de nieuwe pinch hitter geworden van het team. Kortom, zoals meneer Berger het altijd zegt, een win/win situatie. En kwam nu ook eindelijk Sneek aan zijn gewilde 5 punten overwinning, want dat is tot nu toe uitgebleven.

Afgelopen zaterdag kwam D.F.S. uit Burgum op bezoek voor de vijfde speelronde. Marcel had weer de keuze uit een volledige selectie om de optimale opstelling te maken. Nu was het wel zo dat de Solk zijn kruit al aardig had verschoten bij heren 2 in een vijfsetter. Dus deze viel eigenlijk af om hier optimaal gebruik van te maken. Maar als de wedstrijd los gaat blijkt dat we hem eigenlijk niet nodig hadden. Want bij de eerste ballen die links en rechts over het net een gingen, werd snel duidelijk dat het kracht verschil al erg groot was. In een moordend tempo liep de score in de 1e set naar de 25 waar bij D.F.S. op de 18 bleef steken.

In de tweede set was het eigenlijk van het zelfde alleen met dit verschil dat nu de tegenstander bij de 15 bleef steken. Stand, 2 tegen 0 voor Sneek. Maar dan komt het. De eerste twee sets is in zo,n hoog tempo gespeelt, dat er bij de tel bordjes grote slijtage optreed bij het om flappen van de bordjes voor het aangeven van de stand.

De derde set is van weerstand niets te merken. Alleen aan de kant van vc Sneek probeerde men een goed niveau vast te houden wat niet altijd mee viel. Set drie en vier zijn allebei voor de thuisspelende ploeg. En hier mee zijn de eerste volle 5 punten binnen en kan tevreden de aftocht naar de kantine beginnen. Het eerste blad van 24 glazen komt van de hoofdsponsor. Hij kon met eigen ogen zien dat (zijn) manschappen groeiende zijn.

Volgende week uit tegen De Roeken/DVC

Natuurlijk een verslag voor de thuisblijvers.        

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time

reageer>>> 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller