PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

 

 

VC Sneek heren 2 Column  

Bolsward telde afgelopen donderdag 12 inwoners meer. Het was de ”Top Twaalf” van VC Sneek die het inwonersaantal deed stijgen. Heren 2 moest het daar opnemen tegen VC Bolsward en dat deed het voor het eerst met de voltallige selectie die we sinds begin dit jaar op papier hebben. 12 man die een kleine sportzaal betreden geeft natuurlijk veel bekijks, dit betekend voor de sponsors optimale aandacht. Uit deze 12 maakte Marcel, die als coach dit schijnbaar vrij gemakkelijk handelt, een opstelling.

De eerste set werd  een wervelende show waar geen enkele ruimte aan Bolsward werd gelaten om ook maar überhaupt aan volleybal toe te komen. Mede dankzij Jacob kon Sneek met zo,n wervelend begin beginnen. Aanvallen en serverend deed hij alles 100 %. Verbaal ondersteund door de reservespelers en applaus van één enkel publiek (Frank) kreeg Bolsward geen enkele voet aan de grond. Een afgetekende overwinning kwam dan ook op het conto van Sneek 0-1. Maar volleybal telt meer dan één set, dus aan een tweede kon Sneek niet ontkomen. Door de overwinning in de 1e set liet de coach de basis staan, maar het wervelende werd warrig. Niet meer die mooie patronen, niet meer die swung tijdens een mooie afdaling. Met een aantal wissels kon Sneek niet meer die aansluiting krijgen waar men op hoopte – De afdaling was begonnen – Sneek verloor de set en dat was toch een klein mentaal tikje na zo,n begin. 1- 1 in sets was het resultaat na de inspanningen van beide teams. Set 3 gaf, na een paar frisse spelers te hebben ingezet, weer een wedstrijd. Er werd van beide kanten goed volleybal laten zien, waarbij er punten werden gewonnen en verloren. Maar in de finale van de derde set serveerde de  nr. 10 van Bolsward. Met een soort tennisservice sloeg hij de bal uit. Hierna kwam Gertjan aan service, ook hij maakte, zo lang hij is, een klein foutje. Vervolgens serveerde deze zelfde nr. 10 weer. Dit werd natuurlijk opgemerkt door Sneek, met als gevolg dat iedereen op de barricaden ging. - Dit kan en dit klopt niet scheids - waren de kreten van de Snekers. Scheids van de bok en met een klein loopje naar de tafel waar het formulier lag, die uitsluitsel moest geven over deze fout. Na wat gemompel met zichzelf weer het zelfde loopje terug naar de bok. Prrrrt, opslag naar Bolsward…….. Toen kwam er nog meer verbaal geweld bij Sneek los. Het één enkele publiek riep - cursus, cursus, cursus - . Oscar, net terug van skivakantie, neemt vervolgens de skilift omhoog bij de bok om daar zijn verhaal af te steken. Natuurlijk komt hij met 0 resultaat terug (wat al te verwachten was, hij sprak hem in het Duits aan). In al deze drukte loopt de Solk met sussende gebaren langs de teamleden en roept om vooral de kalmte te bewaren. Ook Marcel, die bij het laatste dokter bezoek plechtig beloofde zich niet druk te maken, hielt zich ook uiterst kalm!!!! Het rumoer bij Sneek duurde ongeveer 5 punten die Sneek 2 dan ook allemaal verloor. Bolsward had net deze 5 punten nodig om de set te winnen en zo stond Sneek wel heel lullig op een 2-1 achterstand.

In de vierde set viel Jacob uit met een knieblessure, en dat was heel jammer want hij speelde tot op dat moment een belangrijke factor in het team. Maar zijn vervanger stond al klaar om de taken over te nemen. Maar het collectief van Sneek kwam niet meer op gang, Bolsward won de laatste set en dus de wedstrijd. 3-1. Sneek kan zich komende zaterdag weer laten zien. Om 7 uur wordt er gespeeld in het Schuttersveld tegen De Roeken/DVC.     

Groeten van heren 2

De sponsor: Faber architecten

                    Hufter Sportswear

 

 

  reageer>>>

Stand in poule 

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller