Columns seizoen 2009/2010

 

 

 

                       

 

overige  

startpagina

Reageren op de columns ??

 

 

 

 

 

 

 

OKC-PZH - Vc Sneek

De laatste klappen van het jaar zitten erop. Sneek speelde afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd tegen PZH.

lees meer>>>


VC Sneek - Ureterp

Helaas geen column maar wel gewonnen. 3-1 winst voor Sneek**** hoezo Jopie B bij de  laatste 4 ??


Scharneklappers - VC Sneek

Zaterdag werd de wedstrijd tegen de Scharneklappers in een prachtige ambiance gespeeld. Muziek, 1000 man publiek, tientallen potentiële sponsors, te veel om op te noemen.

lees meer>>>


Vc Sneek - De Roeken 

Afgelopen zaterdag de 13e schitterde heren 2 in het Schuttersveld. Maar de Roeken/DVC stond te schutteren door het geweld van Sneek.

lees meer>>>


 

Bolsward- Vc Sneek

Bolsward telde afgelopen donderdag 12 inwoners meer. Het was de ”Top Twaalf” van VC Sneek die het inwonersaantal deed stijgen.

lees meer>>>


 

VC Sneek - Vc Leeuwarden 

Met vc Leeuwarden had heren 2 nog een rekening te vereffenen (zie 1e column vc Leeuwarden) Dit vereffenen gebeurde afgelopen zaterdag door het A team in de Sneker Sporthal.

lees meer>>>


VVH - VC Sneek

Met een vreugde sprong van één meter hoog en een indianendans erna werd de overwinning gevierd tegen V.V.H. Op deze overwinning viel niets af te dingen.

lees meer>>>


DETO-VC Sneek

Wist u dat……

Deto 82 contra VC Sneek 2 was. Op het Kalverdijkje, het moest gebeuren. Heren 2 in heren 3 kleedkamer zat.

lees meer>>>


VC Sneek- A.N.O

Sneek liet niets aan het toeval over. Als voorbereiding voor de komende ontmoeting tegen ANO, werd er een duurbetaalde trainer ingevlogen.

lees meer>>>


Covos - VC Sneek

Het jaar begon al vroeg voor heren 2, want op maandag 4 januari moest er gespeeld worden tegen DBS in de kwartfinale van de beker. Sneek startte zeker niet slecht tegen de mannen uit Balk, die in de middenmoot van de 3e divisie staan.

lees meer>>>


VC Sneek - Scharneklappers

Afgelopen zaterdag speelde Vc Sneek de enige stadsderby van het jaar 09 tegen de Scharneklappers. Dat deze wedstrijd met 1-3 werd verloren is niet het meest interessante nieuws.

lees meer>>>


Oerterp - VC Sneek

Heren 2 betrad de hal via de hoofdingang en ging weg via de nooduitgang. Dit is z,n beetje het gevoel van, voor en na de wedstrijd.  

lees meer>>>


 

Vc Sneek - VVSH (beker)

Sinterklaas keek en schrok zich rot

Heren 2 van Sneek in de top

lees meer>>>


De Roeken - Vc Sneek

Afgelopen zaterdag heeft vc Sneek 2 zware averij opgelopen in de wedstrijd tegen De Roeken/DVC. We hadden deze ontmoeting beter kunnen afdoen per postduif- by mail of telefonisch.

lees meer>>>


Vc Sneek - Vc Bolsward

Geen één van de spelers had zich afgemeld, dat ze met een 'Mexicaanse griet’ op bed lagen. Het geen betekende dat de gehele selectie aanwezig was, en fit.

lees meer>>>


Vc Leeuwarden - Vc Sneek

Afgelopen donderdag verliet, geheel tegen de verwachting in, heren 2 als verliezer de Sporthal in de wijk, Bilgaard. Aan de zegereeks kwam abrupt een einde door te verliezen in en van Vc Leeuwarden.

lees meer>>>


Vc Sneek - V.V.H

Heren 2 manifesteert op alle fronten nog optimaal. Zowel in de competitie als wel in de beker. Na eerst al de voorronde in de beker te hebben gewonnen stond in de eerster ronde een oude bekende op het programma.

lees meer>>>


Vc Sneek - Deto 

Met een aantal geblesseerde mannen en de wat kalende midman die ontbreken, weet het team van Vc Sneek keurig te winnen en wel met 3-1 

volgende keer meer >>>


 

ANO - Vc Sneek

Algemeen bekent: ANO uit met de fiets. Bij het vertrek vanuit de ”percelen driehoek” ging men nog in de luwte van de woonhuizen richting het schelpenpad. 

lees meer>>>


Vc Sneek - PZH

Het Bal is geopend. En wie zal ons dan los maken en als eerste de dans gaan openen? Oscar Natuurlijk. Hij zal het hele seizoen als volleyballer van het jaar zijn dienst moeten bewijzen.  

lees meer>>>


Start nieuwe seizoen

Uit recent onderzoek is gebleken dat blije mensen langer leven. Wat zijn de mannen van heren 2 dan ook weer happy dat ze los kunnen. Vandaar ook de opvallende wijze waarop deze mannen trainen en spelen. De Beker is gewonnen en gaan op naar de competitie van 2010............

 

 

Het laatste nieuws:

 

* Jacob Blom heeft zijn eerste wedtrijd gespeeld bij H2 *Column schrijver zwart is weer gebrand tot aan het bod en neemt trainingen over *Gert-jan definitief inzetbaar bij Heren 2  * Nieuwe start, nieuwe spelers heren team van sneek 2  *Bart geeft aan ook dit seizoen blessures te onderhouden        *Rob Berger weer fit voor nieuwe seizoen *Douwe vd Heij in alle waarschijnlijkheid 2e spelverdeler * Bert Bruining is inmiddels gewend aan spel van H2 * Naarstig zijn we op zoek naar nieuwe spelverdeler, Gerbrand Metz in de schijnwerper

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

                                

 

     

 

    

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken   

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller