PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame

VC Sneek heren 2 Column

Afgelopen donderdag verliet, geheel tegen de verwachting in, heren 2 als verliezer de Sporthal in de wijk, Bilgaard. Aan de zegereeks kwam abrupt een einde door te verliezen in en van Vc Leeuwarden. Eindstand,  3-1 Verliezen hoort bij de sport, maar de manier waarop was maar moeilijk te verklaren. Frank, die als invaller coach was meegegaan, zag een team dat geen enkel moment in de wedstrijd heeft gezeten, en geen enkele schim was van de voorgaande matches. Natuurlijk heeft Sneek wel kansen gehad. Na de eerste set te hebben verloren zette de heren uit Sneek de zaak weer recht in de 2e set. In de 3e set krijgen we zelfs 4 setpunten om de mannen uit de hoofdstad definitief van ons af te zetten. Er gebeurde van alles, maar behalve omdat ene setpunt te maken. De thuisspelers snaaiden de set voor onze neus weg. 27-25.

Had het donderdagavond virus weer toegeslagen. Een virus die de echte drive om te volleyballen bij ons weg neemt. Ik hoop persoonlijk van niet, er komen nog een aantal donderdag wedstrijden aan, waaronder ook nog een 2e  ronde bekerwedstrijd. De vierde en de laatste set, zoals u aan de uitslag kan zien, konden we beter schriftelijk afdoen. We speelden tot het laatst toe, niet alleen tegen Leeuwarden maar ook tegen ons zelf. 2 positieve punten zijn er wel te melden. Ronald heeft zijn rentree gemaakt na een kleine blessure. En 2, wist u dat Allard aan 3 meter aanvallen doet. Tijdens het einde van de wedstrijd komt er een hoge bal op de 3 meter lijn. Meneer Dijkstra die deze bal ziet aankomen denkt maar van een ding, dit ding gaat erin. Met een jump van 1 meter hoog (na zijn eigen zeggen) huft hij die bal in. Prrrrrrrrrrrttttt, klinkt na deze mooie actie het fluitje van de scheids. U mag als libero niet springen meneer. Maar Allard vierde zijn feestje al ……..met de woorden. Als jum het niet doen, dan doe ik het scoren wel…!!

We richten onze blikken weer vooruit op volgende week. We spelen dan thuis tegen Vc Bolsward. Om 7 uur. Locatie; Sneker Sporthal. Wel is er een nieuwtje; Er heeft zich een nieuwe sponsor gemeld bij de selectie van heren 2. Volgende week meer hier over, en natuurlijk over de wedstrijd.