PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame

VC Sneek heren 3 Column

In drie auto,s vertrok heren 3 richting Dosko om daar weer de draad op te pakken in de competitie. Één auto reed richting Tzummarum, dit was de juiste, en de andere twee reden naar Franeker om daar de tegenstander te zoeken. Deze zoektocht duurde één uur, om daarna uiteindelijk ook in Tzum. te eindigen.Dit moet een soort voorteken zijn geweest want vanaf het vertrek uit Sneek zat alles tegen. Maar als je goed bent lach je hier om en dan denk je van, het zal wel. Maar in het laatste kwart van de competitie gaat het niet zo als het daarvoor ging, dus bij iedere tegenslag wordt er eerst naar de omstandigheden gekeken en niet naar ons zelf.

Dit speelde een belangrijke rol in deze wedstrijd tegen Dosko. Een tegenstander die zeer behoorlijk speelde en als dan vc Sneek terug komt in de set kregen we er nog een tegenstander er bij. De scheidsrechter. Deze man ziet dingen die hij niet moet zien en de dingen die hij wel moet zien ziet hij niet. Maar zoals ik dus al vertelde. Als je goed bent lach je hierom en als het niet loopt in het team zoals het zou moeten dan begin je er dus aan te ergeren.Eindresultaat 4-0

Wat gebeurde er in deze wedstrijd. Op achterstand in de set, gelijk komen, daarna een discutabele beslissing.Op de bok staan om vervolgens twee gele kaarten om de oren krijgen.Weer op de bok staan om te zien dat deze werkelijk geel waren.Allard die kan voetballen met een drinkfles.Voorstaan in de set en het niet kunnen afmaken, dus de set verliezen.De wedstrijd even lang heeft geduurd als de reistijd van de andere twee auto,s. Dosko voor doping controle moet. (ze waren te goed). Sneek nu echt op de tweede plaats staat en de doelstelling moet wijzigen. Vc Sneek nog steeds 2 sponsors heeft. Present Time/Faber Architecten.

Komende zaterdag thuis tegen ANO weer een nieuwe doelstelling.Om 19.00 uur.