Columns seizoen 2007/2008

 

 

 

                       

 

overige  

startpagina

Reageren op de columns ??

 

 

 

 

 

 

 

 

vc Sneek - Covos

Hombres os ser solo par aficionados.

Met deze woorden begon Marcel zijn opening´s speech om de mannen klaar te stomen voor deze wedstrijd.

lees meer>>>


Leevoc - vc Sneek

Afgelopen zaterdag waren er punten te halen in Leeuwarden. Dat deze punten op voorhand niet goedkoop waren, was al duidelijk. In Sneek werd eerder een 3-2 nipte overwinning behaald. 

lees meer>>>


Vc Sneek - Turfstekers

Na een lange periode van rust, spelen en weer een tijd rust, komen we nu in de  laatste ”final four” aan. Dit betekent dat er nog 4 zijn te gaan voor de kampioen bekend is.

lees meer>>>


VC Sneek - ANO

Prachtig, zoals het hoort

3-1

De volgende tegen Drachten uit


Dosko - Vc Sneek

In drie auto,s vertrok heren 3 richting Dosko om daar weer de draad op te pakken in de competitie. Één auto reed richting Tzummarum, dit was de juiste, en de andere twee reden naar Franeker om daar de tegenstander te zoeken.

lees meer>>>


Vc Sneek - A.v.c

Onderhand hebben we tegen iedereen in de competitie wel wat goed te maken. Zo ook tegen A.V.C. Dit was de eerste tegenstander waar we 3-2 van verloren.

lees meer>>>


Leeuwarden - Vc Sneek

Nederlaag 4-0 


Vc Sneek - Oerterp

Met moeite kon hij de vouwen uit zijn shirt krijgen, maar eindelijk was het zover, Bart weer terug in de selectie. Dit moet misschien weer stabiliteit brengen in deze roerige tijden.

lees meer>>>


Dios - Vc Sneek

Afgelopen vrijdag vertrok de selectie van Sneek richting Oldemarkt om daar tegen de plaatselijke volleybalclub, DIOS spelen, Een hal, die ongeveer even groot is als het centrum van Oldemarkt.

lees meer >>>


Vc Sneek- De Roeken

Hoe gretig kun je zijn!

Dit was voor vc Sneek het recept om nu een goed potje volleybal te laten zien. Allereerst voor hun zelf om als de nummer één op de ranglijst weer het vertrouwen te krijgen en het ritme.

lees meer>>>


Covos - Vc Sneek

Nu de miljoenen afgelopen week in Sneek zijn gevallen, lijkt het mij verstandig dat de heren van Sneek de, lotto, toto plus een bingo kaart gaan invullen want het kan niet anders dat daar de prijzen gaan opvallen.

lees meer>>>


Vc Sneek - Leevoc

Tegen Leevoc moest het nog één keer gebeuren dit jaar. Nog een keer aan de bak. Nog een keer met 4-0 winnen en de volle winst pakken. Een ding is zeker, heren 3 zal als eindejaar,s kampioen eindigen.

lees meer>>>


Turfstekers - Vc Sneek

Op het menu stond afgelopen donderdagavond de turfstekers uit. De tegenstander is vaak niet het probleem, maar de donderdagavond is dat des te meer.

lees meer>>>


A.N.O - Vc Sneek

IJlst uit, doe je op de fiets. De verzamelplaats voor vertrek afgelopen zaterdagmiddag was dan ook. De percelen driehoek.

lees meer>>>


Vc Sneek - Dosko

Zaterdag j.l. speelde er een onherkenbaar volleybalteam in de Sneker Sporthal. Niet in de zin van, welk team is dat nu!! Maar meer in de zin van het spel niveau.

lees meer>>>


A.V.C. - Vc Sneek

Afgelopen zaterdag kwam er een einde aan de zege reeks van vc Sneek. In een vijfsetter werd er verloren van A.V.C. die natuurlijk zeer content waren na afloop.

lees meer>>>


vc Sneek - Leeuwarden  H3

Het Schuttersveld was afgelopen zaterdag het toneel waar heren 3 van vc Sneek zijn kunsten weer moest vertonen.

lees meer>>>


Oerterp - vc Sneek

Ook nu weer een keurige 5 punten wat het totaal op 20 punten brengt na 4 wedstrijden. De columnist is tijdelijk even afwezig, voor de volgende wedstrijden weer het echte werk!!!


 

vc Sneek - Dios

Er is een groot verschil met een flink aantal jaren terug hoe heren 3 nu de competitie begint. Normaal was het zo. Als we de kerstkalkoen achter de oren hadden, pas dan begonnen we onze opmars op de ranglijst.

lees meer>>>


De Roeken - Vc Sneek 

Na bijna één uur rijden arriveerde het team uit Sneek in de hal waar het weer moest gebeuren. Locatie, Holwerd en de tegenstander, D.V.C.\de Roeken.

lees meer>>>


Vc Sneek - V.V.H Harlingen

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De aftrap van een nieuw seizoen. Tot zover waren de zaken goed geregeld in de weken voorafgaande de competitie.

lees meer>>>


Intro

Volgens ingelichte bronnen heeft Marcel afgelopen zomer na het behaalde kampioenschap een street-parade aangeboden gekregen namens de Dominicaanse gemeente. 

lees meer>>> 

 

 

 

Het laatste nieuws:

 

*Gert-jan Heeft aangegeven te willen stoppen bij Heren 3*Bart keert weer terug in selectie  * kleine crisis bereikt ook het heren team van sneek 3  *Bart breekt bijna pink bij kill blok        *Rob Berger in alle waarschijnlijkheid toch fit voor nieuwe seizoen *Zeilweekend ook dit jaar weer een feit *Douwe vd Heij zoekt volley op niveau bij heren Sneek 3 * Broertje Solkema moet erg wennen aan spel van H3 *Broertjes de Boer gescout voor nederlands team (gelukkig waren beide niet in vorm)

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

                                

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken   

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller