PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

 

 

VC Sneek heren 2 Column  

Sneek liet niets aan het toeval over. Als voorbereiding voor de komende ontmoeting tegen ANO, werd er een duurbetaalde trainer ingevlogen. Iemand die het team weer op het rechte pad kan zetten. Natuurlijk werd dit met argusogen bekeken door een andere trainer, die door de komst van deze ’de Solk nu zelf hard moest mee trainen. Op en aanmerkingen kwamen er dus ook. Ik zal mij niet uitlaten over de technische aanwijzingen van Arno, omdat ook  tegenstanders van heren 2 deze column kunnen lezen, en dus hier misschien weer wijzer van worden. Nee, we zullen ze in het ongewisse laten. Een tip voor de toeschouwers heb ik wel, u zult vaker de bal langs het dak zien. De brede selectie van heren 2 is inmiddels verminderd met 1. Douwe vd hey heeft aangegeven voorlopig een stap terug te doen om allerlei verschillende redenen. Ieder geval bedank ik Douwe voor zijn tijdelijke inzet om zich naar voren te plaatsen als spelverdeler voor het team.

 

 

Maar op zaterdag de 16e januari moest het gebeuren. De tijd, locatie en tegenstander is al geruime tijd bekend. Een omzetting in het team was ook al bekend. Jouke ging als libero aan het werk, en Allard ging zich op maken als buitenaanvaller, maar misschien is het woord buiten beter op zijn plaats. Buiten de basis. Tegen ANO begonnen we de competitie en nu dus de return tegen deze heren uit IJlst. We zij dus halverwege de strijdt in de promotie league en kunnen de opmars naar boven weer beginnen.

 

Elfstedentocht

In de eerste momenten van de opening,s set was er direct werk aan de winkel voor Jouke, met een paar uitstekende reddingen wist hij de bal in het spel te houden terwijl zijn teamgenoten aan het net de bal tegen de grond probeerden te krijgen. Dit lukte aardig en zo ontstond  er een klein verschil in punten in het voordeel van de snekers. Maar tegen de 20 punten kwam de score weer bijna gelijk. Als dan de nr 9 aan service komt, serveert hij bijna solo de eerste set uit. Nog even sputterde ANO tegen, maar dit was meer een kwestie van tijd. In de tweede set ging de opmars verder, zeker aangestuurd door een uitstekend spelende Rob Berger. Sinds hij op eigen benen staat heeft hij ons klaarblijkelijk ook minder nodig. Alle ballen die op hem gingen waren een punt. Rob is hot. De tweede set ging ook naar Sneek hoewel de tegenstand van ANO wel iets meer werd. Marcel, die in het vliegtuig onderweg naar Nederland genoeg tijd had om over de brede selectie van heren 2 na te denken, wisselde er rustig op los. Soms omdat spelers het niet goed deden en hij dacht dan andere spelers het wel beter konden. In derde set leken alle symptomen op een derde set winst, maar op setpunt 24-23 kon Sneek kon het niet afmaken, ANO kaapte de derde set voor de neus van Sneek weg. Dit had jammer genoeg zijn weerslag op de resterende sets. Het niet doorgaan van de Elfstedentocht is nog lang niet zo erg als dit setverlies. Deze knak kwamen de volleyballers van Sneek niet meer te boven. En jazeker, Allard kon men na een lange periode als libero weer eens als aanvaller zien, en ik moet zeggen, de manier waarop hij een tegen een bal aanslaat is prachtig. Voor 110 %.  De wedstrijd ging dus zeer verrassend naar ANO. Sneek ging in de eigen thuishal onderuit met 2 tegen drie. De conclusie is simpel, 2 punten vooruit en 3 punten achteruit.  Volgende week zaterdag uit tegen Deto 82. Ik zou zeggen; wat kan er ons nou gebeuren. Hooguit dat er volgende week een elfstedentocht is.

Groeten van heren 2

De sponsor: Faber architecten

                    Hufter Sportswear

 

 

  reageer>>>

Stand in poule 

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller