PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

 

 

VC Sneek heren 2 Column  

De laatste klappen van het jaar zitten erop. Sneek speelde afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd tegen PZH. Een match die er niet meer toe deed. De kampioen is bekend, Covos, en via deze weg feliciteert heren 2 dan ook dit team met de promotie naar de 3e divisie. Maar de wedstrijd tegen PZH deed er eigenlijk wél een beetje toe. Bij winst kon Sneek naar de 4e plaats stijgen en dat is gezien de dip die de heren hadden knap werk, en het stond in het teken van het afscheid Jouke. Het seizoen begon zeer voortvarend, heren 2 vloog werkelijk naar de koppositie, en daarna langzaam abseilen naar beneden. Een tijdlang een figuranten rol ingenomen om in het laatste deel van de strijd zich toch mengen met de hoofdrolspelers. Afgelopen zaterdag dus de laatste wedstrijd gespeeld in Heerenveen tegen PZH. Sneek verloor de eerste set, daarna won het de volgende twee, en met zicht op een 1-3 overwinning kreeg heren 2 een dipje in de 4e. Dus een 5e set moest er aan te pas komen. Maar zo benutte Jouke wel optimaal van zijn laatste match.

Maar op 13-9 achterstand was het moment daar. Marcel gaf aan dat het nu de hoogste tijd was dat deze man eruit ging. Onder applaus stapte Jouke van het veld en met een grote stap zette hij zijn voet over de zijlijn naast het veld. Zijn plaats werd overgenomen door Marcel zelf, hij kon zelf nog 2 maal serveren en zag daarna in dat dit een verloren zaak was om de wedstrijd te winnen. Met een handig handgebaar gaf hij aan weer gewisseld te worden. Ja, en zijn enige tegenspeler was Jouke. Onder luidt applaus betrad hij weer het veld alsof hij nooit is weggeweest. Maar enkele momenten later is het zover, het laatste wedstrijdpunt valt in het voordeel voor PZH en hiermee dus ook het einde van Jouke zijn carrière. Een volleybal man die, u zult het hem zelf moeten vragen, zoveel jaren dit spel heeft gespeeld. Een speciale commissie (1 man) zal nog beraadslagen wat voor portefeuille jouke krijgt binnen het team om zijn betrokkenheid te waarborgen.

Finale weekend.

Komende weekend vertrekt de voltallige selectie naar Limburg om daar de uitreiking te vieren van volleyballer van het jaar. Deze verkiezing is door de commissie (1 man) al groten deels rond, wat betekend dat de ’Speler van het jaar’ al bekend is. De bank geheimen in Zwitserland worden zo langzamerhand prijs gegeven maar wie het dit jaar gaat worden om zich als beste uit te roepen is nog steeds het allergrootste geheim. Het team heeft ook al weer de draaiboeken voor het volgen seizoen klaar, en dit ziet er weer goed uit. We komen hier in een later tijdsbestek weer op terug. Dan rest mij alleen nog te zeggen dat de mannen van 2 alle sponsors die vertrouwen en steun hebben gegeven aan het team te bedanken.

Groeten,

De sponsors;

Faber Architecten

Hufter Authentic sportswear

Rucanor Nederland

   

 

  reageer>>>

Stand in poule 

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller