PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

 

 

VC Sneek heren 2 Column  

Borrel

 

Zaterdag werd de wedstrijd tegen de Scharneklappers in een prachtige ambiance gespeeld. Muziek, 1000 man publiek, tientallen potentiële sponsors, te veel om op te noemen. Dat dit alles zich aan de andere kant van het scherm afspeelde deed er niet veel toe, het gaf deze derby een extra dementi. Vooraf aan de wedstrijd was al bekend dat vd Meulen niet zou mee spelen bij de scharneboys, dat scheelt een klein slokje op een borrel. Maar aan de kant van Sneek zou de nr. 9 maar heel weinig spelen, en dat scheelt een enorme slok op een borrel.

In de beginfase van de eerste set bleek al snel dat vc Sneek de betere ploeg was, door het gemis van een belangrijke pion bij de scharneklappers waren ze zeer kwetsbaar. Dit kwam al snel tot uiting door weinig druk te zetten met de aanval bij Sneek. Met zevenmijlslaarzen nam Sneek afstand van de heren uit het smalste straatje. Aan het net werd zeer attent gespeeld door Loleke, die elke hoge bal bij het net door een foute pass van de tegenstander afstrafte. Ook Bert kon je deze kwalificatie toe dichten en dat zou je na dinsdag niet zeggen. Op deze training, s avond sloeg hij geen deuk in een pakje boter. Deed alles fout wat goed moest gaan. Ik ga mijn lidmaatschap opzeggen en, die spelerskaart gooi ik door een versnipperaar. Dit waren de kreten op die avond. Maar 4 dagen later ziet de wereld er heel anders uit. Dit keer deed Bert alleen maar goeie dingen. Na afloop van de wedstrijd sprak hij zelfs over contract verlenging. De eerste set ging zeer gemakkelijk naar Sneek en daar was iedereen tevreden over. Maar je kon merken dat deze missie alleen succesvol was door een 4-0 overwinning. In set 2 ging het tempo iets naar beneden en daardoor kon men bij de Scharneklappers, Sneek zowel in punten als met het vertoonde spel bijhouden. Maar vc Sneek heeft Siebrand. Het is jammer dat wij niet altijd volle stadions hebben want deze man is een echte publieksspeler. Met zijn sprongservice kon hij het publiek boeien en dat kon Siebrand zelfs 3 keer achterelkaar. Met prachtige klappen wist hij de weerstand van de tegenstander te breken en Sneek boekte hiermee een tweede set winst. Een ding was duidelijk, het tempo moest weer omhoog in de derde set.

Lichtflits

De TGV trein van Sneek ging in de derde ronde dus omhoog. Dit resulteerde in een derde set winst. De laatste set was een kwestie van tijd, maar zo halverwege de set werd er met Jouke een staffel afgesproken. Nummer 9 zou voor de afleiding zorgen en Bootsma maakt het dan in theorie af. Op een prachtige pass van Allard, (die zich uitstekend revancheerde na het vertoonde spel van vorige week, waar voor zijn duiven echt niet naar de hal toekomen), bracht hij de bal op maat bij Rienk. Hij zette de bal op, daarbij over de nr. 9 heen spelend die er al een tijdje hing. Nu zou Jouke uit de schaduw van de mid moeten komen?? Maar alles wat er gebeurde, géén Jouke. Althans, hij was er wel maar kwam net iets te kort, ongeveer 2mtr, om die bal een ferme klap te geven. Hoe dat kwam? Jouke; Volgens mij nam er iemand een foto en kreeg die lichtflits recht in mijn ogen. Voor de set maakte het niets uit, Sneek boekte een 4-0 overwinning.

0nze kledingsponsor was ook in de hal. - Zo, wat een mensen, tv en schrijvende pers, de top van het zakenleven. Ik mag die jongens wel wat méér geven dan een ”lullig” truitje. Al snel bleek dit een misverstand te zijn, hij zat op de tribune van dames 1.

Volgende week kunt u als toeschouwer in Sneek blijven. Heren 2 speelt dan weer thuis in de Sneker Sporthal tegen SV. Oerterp.

   

Groeten van heren 2

De sponsor: Faber architecten

                    Hufter Sportswear

 

 

  reageer>>>

Stand in poule 

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller