PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame

VC Sneek heren 3 Column

Covos uit is altijd lastig, maar was het dan ook deze keer lastig? Ieder geval wel de eerste set. De mannen uit het oosten serveerden bijna in een keer naar het end. Vc Sneek spande zich zeker wel in maar kon niet door het verdedigende werk van de thuisspelende ploeg komen. Niet dat dit nieuw was. Sinds de oprichting van de vereniging staan ze al bekend dat ze hun vloer behoorlijk schoon kunnen houden. Op dit probleem stuitte nu ook Sneek in de eerste set. Echt erdoor komen lukte dus niet en dan is het lijdzaam toezien hoe de gastheren punt voor punt weglopen. De 1e set werd dan ook gemakkelijk verloren. In de tweede set een wissel op buiten. Ronald erin, en oooo,  heeft zich lopen opwinden op de bank van wat hij allemaal gezien had en wat beter kon. Dit was te merken! Full power scoorde hij de ene winner na de andere. Met zevenmijlslaarzen liep Sneek weg bij de concurrent, maar op een stand van 9-14 stroffelde Sneek over zijn eigen laarzen. Niet meer bij machte om overeind te komen verloor Sneek zeer teleurstellend de 2e set. 2-0

Maar zoals vele malen in dit seizoen herpakte Sneek zich weer en kon Covos partij bieden waarvoor het gekomen was. Een mooie strijd voor het publiek en waar de scheidsrechter soms niet geheel goed oplette. Wanneer de antenne tot twee keer toe helemaal dubbel sloeg door een aanvallende bal van Covos constateerde deze man dat het de netrand was. Wilde gebaren van de Snekers deed de scheids niet zijn beslissing terug draaien. Maar dat had Vc Sneek ook niet direct nodig. Op eigenkracht speelde het de set winnend uit. Stand, 2-1. Hierna volgde een opeenstapeling van hoop en vrees. Het ene moment konden we de stand gelijk trekken met het gevoel, hier zit meer in, en toen de kansen er dan kwamen werden deze niet afgemaakt. Met gevolg dat we weer tegen een achterstand aan moesten kijken en als dan de score in de  buurt van de 20 komt weet je dat het nu moet gaan gebeuren, maar het gebeurde niet en ging de set en de wedstrijd verloren. 3 tegen 1.

Na afloop even teleurstelling, maar dat duurde niet lang, Een biertje met verskaate hapjes, wie wil dat nou niet? Er lag zelfs meer in het verschiet, Bert gaf nog een borrel thuis met terug werkende kracht. Hij was jarig geweest en daar moest op gedronken worden. Komende zaterdag tegen Vc Leeuwarden kan heren 3 weer vol aan de bak. Ik hoop dat de fundering van de Sneker goed vastzit want het gaat dan weer tekeer.