Columns seizoen 2008/2009

 

 

 

                       

 

overige  

startpagina

Reageren op de columns ??

 

 

 

 

 

 

 

Vc Sneek - Leevoc

Om 18.11 klonk het fluitsignaal voor de laatste wedstrijd tegen Leevoc. De huidige kampioen kwam iets verzwakt naar het Schuttersveld om in een ontspannen sfeer een partijtje te volleyballen.

lees meer>>>


ANO - Vc Sneek

Het einde van de competitie is in zicht, met nog 2 wedstrijden te gaan stond de één na laatste in het teken van ANO. Wie afgelopen zaterdag niets te doen had moest in IJlst zijn.

lees meer>>>


Vc Sneek-Leeuwarden3

O zo rustig begon Sneek aan het duel tegen Leeuwarden en o zo rustig pakte Sneek een makkelijke voorsprong, Met minimale energie Speelde Allard  tactische ballen in het centrum, en met deze zelfde energie scoorde Ronald op buiten de punten.

lees meer>>>


Covos - Vc Sneek

Covos uit is altijd lastig, maar was het dan ook deze keer lastig? Ieder geval wel de eerste set. De mannen uit het oosten serveerden bijna in een keer naar het end.

lees meer>>>


Vc Sneek - Das

Even dacht Douwe dat hij geen vrienden meer had. Waar blijven ze nou, die teamgenoten van mij. Maar in geen velden of wegen was er een te zien.

lees meer>>>


Ureterp - Vc Sneek

Met een te kleine selectie, zowel in de breedte als in de lengte moest er tegen sv Oerterp worden gespeeld. Afgelopen donderdag vertrok men met de ruitwisser op stand hoog richting Ureterp.

lees meer>>>


Scharneklappers - Vc Sneek

Door blessures aan beide kanten werd de confrontatie Scharneklappers/ VC Sneek een zaak van fifty-fifty.

lees meer>>>


Vc Sneek - VVH

Ver Van Huis speelde afgelopen zaterdag tegen de heren van Sneek. Nu was dit dé kans voor de mannen uit Harlingen om ook de tweede confrontatie te winnen. Redenen? heren 3 is nou niet direct in de meest grote vorm.

lees meer>>>


De Roeken - Vc Sneek

De heren van Sneek moesten afgelopen zaterdag in Dokkum tegen sv De Roeken spelen. Een wedstrijd die om de  middenmoot van het klassement ging.

lees meer>>>


Vc Sneek - Bolsward

De tweede ontmoeting tegen vc Bolsward werd niet het niveau als de eerste ontmoeting, maar dat beide teams elkaar liggen is wel duidelijk. 

lees meer>>>


Hujades - Vc Sneek

Hujades uit. Dat betekende dus, op donderdagavond spelen. En dit alles is  inmiddels al gebeurd. Hujades komt uit Doezum en als u dit opzoekt ligt dit in de provincie Groningen.

lees meer>>>


Vc Sneek - A.N.O

Op zaterdag de 3e januari konden de heren van Sneek 3 weer de gang naar de sporthal maken. Dat er zo kort in het nieuwe jaar al een wedstrijd stond gepland, hoefde wat wij betreft ook weer niet

lees meer>>>


Vc Leeuwarden - vc Sneek

Vc Sneek is het jaar in de plus afgesloten. Vc Leeuwarden werd op eigen terrein verslagen, en wel met 2 tegen 3. Door andere verplichtingen had Marcel de coaching overgedragen aan Bart.

lees meer>>>


vc Sneek - Covos

Vc Sneek moest afgelopen zaterdag weer de draad oppakken na een tweetal weken van rust. De draad weer op pakken wat betreft de competitie en misschien weer wedstrijden gaan winnen.

lees meer>>>


Das - Vc Sneek

Wat doe je als de eerste spelverdeler niet kan. Je kan dan allerlei smoezen verzinnen om de wedstrijd niet door te laten gaan. Of je kan Frank vragen om de positie van Juup over te nemen.

lees meer>>>


Vc Sneek - Ureterp

Na een 6 tal wedstrijden is Sneek inmiddels gezakt naar de middenmoot.

lees meer>>>>


Vc Sneek - Scharneklappers

Qua stand was het geen topper, die hebben we in het verleden wel gehad, maar als een echte stadsderby kon deze wedstrijd wel betiteld worden. Een derby die twee jaar niet gepeeld is.

lees meer>>>>


VVH - VC Sneek

 Een lichtpuntje was er wel te noteren ondanks het verlies vorige week. De hoofdsponsor verlengde zijn contract voor het komende seizoen. ”Present time” zal weer in een adem genoemd worden met heren 3 van Sneek.

lees meer>>>


VC Sneek - de Roeken

VC Sneek heren 3 Column

Ingecalculeerd verlies  0-4. 

geen column>>>


vc Bolsward - vc Sneek

Na een werkdag moest er donderdagavond nog even overgewerkt worden, dat dit sportieve overuren waren was wel duidelijk. De vraag; hadden de heren van Sneek dan nog wel wat krachten over.

lees meer>>>


Sneek - Hujades

Afgelopen zaterdag stond wedstrijd 2 op het programma. Een tegenstander die geheel nieuw voor ons was. Hujades uit Doezum Dan rijst de vraag, zijn er wel video opnames van de tegenstander bekeken door Marcel.

lees meer>>>


Leevoc - Vc Sneek

De kop is er af. Dus dit betekent dat de eerste speelronde er op zit en er dus al een uitslag bekend is. …….

lees meer>>>


Start nieuwe seizoen

Uit recent onderzoek is gebleken dat blije mensen langer leven. Wat zijn de mannen van heren 3 dan ook weer happy dat ze los kunnen. Vandaar ook de opvallende wijze waarop deze manen trainen en spelen.

lees meer>>>

 


 

  

 

 

 

Het laatste nieuws:

 

*Column schrijver zwart is gebrand tot aan het bod *Gert-jan stopt definitief bij Heren 3  * Nieuwe start, nieuwe spelers heren team van sneek 3  *Bart geeft aan ook dit seizoen blessures te onderhouden        *Rob Berger in alle waarschijnlijkheid weer niet fit voor nieuwe seizoen *Douwe vd Heij zoekt volley op niveau bij heren Sneek 3 * Nieuwe speler Bert moet erg wennen aan spel van H3

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

                                

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken   

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller