PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

 

 

VC Sneek heren 2 Column

OPENING

Het Bal is geopend. En wie zal ons dan los maken en als eerste de dans gaan openen? Oscar Natuurlijk. Hij zal het hele seizoen als volleyballer van het jaar zijn dienst moeten bewijzen. Deze prijs kreeg hij uitgereikt op het slot weekend van heren 3 op Ameland. U als volger van deze mannen heeft misschien niet zo veel gehoord over de belevenissen op het eiland. Een ding weet ik wel vertellen, en dan richt ik mij weer op de toekomst. Het verhaal……..

Gebit

Op de zaterdag gingen de mannen van Sneek even een kijkje nemen op het vliegveld van Ameland. (schiphol in het klein). Een mooie verkeer,s toren, met een klein terrasje ernaast wat zicht heeft over het grasland waar ook een landing,s baan schijnt te zijn. En een loods waar wat cessna spul staat. Ondertussen maakt Andrew wat contact met de verkeersleiding en voordat zij het weten staat hij al boven in de toren om de binnen komende boeing 747 binnen te loodsen. Om het een en ander te motiveren pakt hij de microfoon en schalt via de speakers over het te kleine terras ”Fuck youou” (klik op de link) Een oma, die met haar kleindochter ook plaats had om te zien wat er allemaal op Airport Ameland gebeurde sprak schande over die jeugd van tegenwoordig. Nee oma! Sprak haar kleindochter. Dit is een hit op de radio en deze meneer is helemaal bij. Het boven gebit van de oma begon plots  wat te rammelen door de opmerking van haar kleindochter van 9. Als er dan even later een helikopter land, waar vervolgens de gehele selectie in verdwijnt en weg vliegt, valt het, onder en bovengebit uit van verbazing. Ja oma, zei de kleine meid, wij moeten met de boot naar huis. Het was een prachtig slot akkoord, aangeboden door  ”Pressent Time” die na een lange sponsor relatie met heren 3 tot een einde is gekomen. Bedankt Andrew.

TOEKOMST

Op het moment dat u dit leest heeft Heren 2, -Ja ja, u leest het goed, we hebben noodgedwongen promotie gemaakt, door de uitloop bij  heren 2 en 1 zijn wij met stip gestegen. Dus het komende seizoen gaan we als het 2e door het leven.- Ondertussen hebben we dus niet stil gezeten. Er is al een survival geweest waarbij iedereen getest werd op fitheid. durf, balans en op zijn persoonlijke zwemdiploma. Op het einde van de dag werd de prijs uitgereikt aan de gene die de hoogste score had behaald. Olympisch goud.  Maar op het moment dat de commandant zijn uitslagenlijst te voorschijn haalt om tot uitreiking over te gaan, pakte een plotselinge windvlaag het document op en blies het ver uit het bereik van de mannen in het water. Ronald poogde nog om de boot te draaien maar dit had meer weg van een manoeuvre met de  ”HENRY DUANT” De houkesloot is toch breed genoeg!!!Deze missie was dus kansloos. Heren, we zullen het nooit weten. Maar het was een prachtige dag dus, weer voor herhaling vatbaar. Ondertussen hebben we ook al een bekerwedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd, waar we absoluut geen favoriet waren, pakte wonderwel geheel anders uit, de Heren van Steevast moesten het onderspit delven. Met name door het collectief van Sneek werden zij verrast. Met een 3-1 overwinning gaan de cupfighters van wel eer een ronde verder. We zullen zien wat de toekomst brengt.

 

Start

Afgelopen weekend startte de competitie met een eerste thuiswedstrijd tegen het net gedegradeerde PZH. De selectie van heren 2 ziet er in grote lijnen uit als de afgelopen 100 jaar. Een aanvulling is er ieder geval wel, en dat is Jacob Blom. De man die zijn weg heeft gevonden in het hernieuwde Heren 2, hij zal zijn diensten zeker bewijzen als buitenaanvaller. Een forse tegenslag hebben we met zijn allen ieder geval wel moeten verwerken voor aanvang van deze competitie, en dat is dat juup voor de 2e maal heeft moeten afzeggen voor deelname in de selectie. Dat dit een tegenslag is kunt u wel begrijpen. Laat ik het beter zeggen, een zwaardere crisis als dit is er niet!!! Balkenende heeft een nog makkelijkere taak om het land er bovenop te krijgen. Dit is een ramp. Maar oké, Juup zijn fysieke gestel is belangrijker, en wij passen ons er wel op aan. Maar als eerste vervanger trad Gerbrand Mets op, en ik moet zeggen. je kan het slechter hebben. Metz, die bij de selectie van heren 1 zit wou wel een balletje opgooien bij deze gelouterde routiniers. Hij heeft natuurlijk het geluk dat hij de passes krijgt van Allard. U weet niet wat ik wel weet en dat is dat Allard al sinds de survival met een gekneusde rib speelt. Je merkt het niet je ziet het niet en je hoort hem niet. Dit zijn toch de mannen die je in het veld wilt?? Deze spirit straalde het hele team uit toen de wedstrijd begon. PZH kwam er niet aan te pas. Natuurlijk was er wel een fase dat ze even de leiding namen maar dat duurde nooit lang. De punten van Ronald, Rob, en Bert kwamen ze te hard om de oren. De opslagen van Gerbrand waren te moeilijk en de blokkering te dicht. Als je dit alles optelt kom je niet anders tot de conclusie dat VC Sneek heren 2 de ultieme start maakt in deze promotie league 2009/2010 Maar na al deze vroege successen is onze volleyballer van het jaar nog niet gesignaleerd. Hij had een tussendoor vakantie in Spanje en heeft getwijfeld of hij wel terug zo komen. Zijn commentaar: Ja, na zulke overwinningen ben ik dan wel van toegevoegde waarde?? Mijn commentaar Oscar. Jazeker, we hebben altijd iemand nodig die het bier moet halen!!!!

Afijn we zijn van start.

Komende zaterdag uit tegen ANO,

Na afloop receptie met bitterballen, De Solk rekent af…..         

 

Groeten van heren 2

De sponsor:  Faber architecten

  reageer>>> 

Stand in poule 

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller