PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame

VC Sneek heren 3 Column

Door blessures aan beide kanten werd de confrontatie Scharneklappers/ VC Sneek een zaak van fifty-fifty. Als in de eerste set Sneek brutaal de leiding neemt denk je als toeschouwer, zó. 1-4 dit lijkt erop. Maar al gauw zette de scharne-boys de zaak recht, en wel zo recht dat er direct een achterstand van 11 tegen 4 viel te noteren. Dus, wat nu een achterstand was voor Sneek moest weer een voorsprong worden. Maar dit ging niet lukken. Ondanks verwoede pogingen van vc Sneek kwam de 1e set op het conto van de Scharneklappers.

De tweede set was van een heel andere orde. Hier werd voornamelijk door service druk de winst behaald, Maar ook aanvallend wist Oscar de buiten beter te vinden en op mid viel ook een klein +je te noteren. Set 2 werd zeer gemakkelijk gewonnen en je kon bij het publiek dan ook een kleine sensatie bemerken. Zou Sneek na een aantal confrontaties van verlies weer winnen van deze mannen. In de derde set tikte de mannen van Sneek rustig door. Dit zelfde tikken werd ook door Allard gedaan. De man die normaal in de pass fungeert moest nu door het vele blessureleed aan de bak bij het net, en als het even kon wat springen om een bal te slaan of om een bal te blokkeren. – Och geen probleem, zei Allard. We smeren 1 ½ liter  tijgerbalsem op plaatsen waar het moet (het hele lichaam dus) en we zijn zo soepel als het maar kan. Met Gertjan, Ronald, Jouke en Rob als resterende aanvallers werd set 3 ook gewonnen. Dan rest er maar een vraag, wordt het 1-3 of gaat er nog wat anders gebeuren. En het laatste werd het. De mannen van het smalste straatje van Sneek, wisten de vierde set te winnen en zo konden de beide teams zich opmaken voor een vijfde en beslissende set.

Deze laatste wisten de Present Time mannen te winnen en zeer tevreden werd er dan een overwinning,s biertje gedronken op een 2-3 winst. De tevredenheid zat hem in het feit dat het team er stond, een team dat, ondanks een scala aan geblesseerde spelers en minimale bezetting, toch heeft getoond te kunnen winnen. Chapeau

Komende donderdag uit tegen SV Oerpterp. Dan meer over deze “fantastische acht”