PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

 

 

VC Sneek heren 2 Column

Lange mannen.

Heren 2 manifesteert op alle fronten nog optimaal. Zowel in de competitie als wel in de beker. Na eerst al de voorronde in de beker te hebben gewonnen stond in de eerster ronde een oude bekende op het programma. Die oude bekende was, Griffioen, dit team moest op een donderdagavond worden verslagen. Op de reis erheen werd al snel duidelijk dat het niet heren 1, maar heren 2 was waar we ons voor moesten inspannen. En niet, eersteklas maar tweedeklas niveau. Bij het inlopen keek je even naar de tegenstander en dacht je van – Dit kan niet waar zijn – Ik kreeg zo het gevoel dat ze ieder moment het veld na ons gingen opbouwen en dat de tegenstander nog in de kleedkamer zat. Je weet wel, een stelletje lange mannen die  bij het betreden van het veld iedere keer moeten bukken onder het deurkozijn, om niet hun hoofd te stoten. Maar alles bleef uit, behalve het fluitje van de scheids - we gaan los. Marcel die met een prachtige fantasie opstelling begon en eigenlijk niet in de problemen kwam, deed al snel de lange mannen vergeten.

V.V.H.

Het andere front waar Sneek zich manifesteert is de competitie. Hier is heren 2 ’’the Leader of the Gang’’. Na 3 wedstrijden is Sneek koploper met maar één set verlies, En dat is nou jammer. Dit gebeurde net op een moment toen die midman, nr. 9 er niet was. En dit is nu weer jammer voor jullie, nu kan hij lekker zeuren en zeiken hoe dit nu weer kwam!!! Maar oké, de 3-1 winst van vorige week kon er meer door. Maar nu kwam Ver Van Huis zaterdag op bezoek. Zij konden bij volle winst de koppositie overnemen. Op prime time werd dus in de Sneker sporthal het duel gespeeld om een nog beter positie als de nummer 1 in te nemen. Voor Marcel is het leven niet makkelijk, een team dat bijna iedere dinsdag kompleet komt trainen, maakt dus een ieder ook persoonlijke aanspraak om in de basis te beginnen. Het is gebruikelijk dat we met zijn allen tegelijk naar de kleedkamer gaan om ons als team om te kleden. Maar als Gertjan, 4 minuut en 25 seconden te laat komt krijgt hij de opmerking of hij ooit wel eens op zijn horloge kijkt. Trots schuift hij zijn mouw omhoog om zijn bling-bling te laten zien. En dat had hij beter niet kunnen doen, direct kreeg hij een opmerking om zijn oren. Zeg, wat vóór kermisklokje heb jij daar om? En dat voor een directeur. Door deze opmerking moet hij zeker geraakt zijn want GJ speelde een ongekende sterke wedstrijd. Weliswaar kreeg hij de set-ups van Oscar die deze opmerking maakte, maar dat deerde hem niet. Op links, rechts, 10 en verdedigend deed hij waarvoor hij is aangenomen in het hernieuwde Heren 2. Vc Sneek ging tegen V.V.H. in de opening,s set super snel van start. Met een 3 tal killing blocks kon Sneek zich geen imponerende start wensen dan deze. De Haringers waren onder de indruk en voordat zij het wisten stonden ze al zover achter dat het alleen nog maar een kwestie van volgen was. Het 2é speelde fris en fruitig, geen moeilijke combinaties (dat willen we Oscar nog niet aandoen) maar degelijk. 25-16 De tweede set speelde H2 nog even slimmer. Met een service die kort werd gespeeld achter het net, viste V.V.H. bij iedere aanval achter het net. Zij konden door deze korte service niet meer de mid aanspelen, alles dus op buiten. Op zich geen probleem, maar dan moet je wel scoren. Dat scoren deed Jacob van Vc Sneek wel, niet met de vlakke hand maar met het vuistje. 100% score in het links achterveld van V.V.H.  Stand, 2-0

Big Spender

In de derde set haperde de automatische piloot van Sneek, Even liep het niet, even kwam de pass niet en daardoor de aanval ook niet. V.V.H. rook bloed. En inderdaad, Sneek ging zijn 2e setverlies lijden in deze kompetitie. Stand: 2 sterren voor, 1 ster tegen. Maar de reuzen uit Sneek vallen niet zomaar om. Rustige time-outs, geen paniek, en de gelederen weer in stelling brengen. De 4e set speelde Sneek weer zo als het ervoor deed. Bert op mid, Rob op buiten Gj in de diagonaal. Allard in de pass, Jacob passer loper, nr 9 op mid. Oscar die het hele zootje moet aansturen en Jouke en Douwe in de reserve rol. Ronald??o ja Ronald, hij ging weer de ”big spender” uithangen in een  vijf *****sterren restaurant.

V.V.H. was wel tevreden met één punt en zette ook niet meer aan en de 4e tegen een veel te goed en ontketend spelend Sneek. Deze wedstrijd werd een mooie overwinning van 3 tegen 1.  Voor de volgende keer dat dit SAMBA team weer in de Sneker Sporthal speelt moet u als toeschouwer wel op tijd komen, ik zag tijdens de match op de tribune dat er nog maar enkele plaatsen vrij waren.

Komende donderdag gaat de caravan richting Leeuwarden om daar op koopavond weer inkopen te doen bij VC Leeuwarden.

Dan meer op deze site. Primaidee.nl

 

Groeten van heren 2

De sponsor:  Faber architecten

  reageer>>> 

Stand in poule 

klik hier>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller