uw tevredenheid is onze reclame

;

Het volleybalteam van de toekomst!!

Wedstrijd verslag heren 3 VC Sneek

Wat kunnen we verwachten van het heren team na een korte gedwongen rust periode, en bovendien meteen de eerste wedstrijd op een donderdagavond, nou niet direct de favoriete avond van vc Sneek. Dus vooropgesteld in dit wedstrijd verslag, als een soort handicap kun je de donderdagavond wel omschrijven. Het team, wat zich in een soort tropen jaar bevindt. Door de sportieve prestaties, uitgebreide aandacht in de media dan wel via website uitingen. Een kleding garderobe, aangeboden door de nieuwe sponsor, waar je u tegen zegt. Tweede op de ranglijst, en ga zo maar door. Dit elftal zal nu het opstakel wat Oerterp heet moeten passeren. De grote vraag die je dan kunt stellen, is de vorm nog aanwezig of kan sv Oerterp winnen van het twee na beste team van de kompetitie. Nu vertellen uitslagen niet het hele verhaal, want ik kan u eenvoudig de uitslag geven maar dat zou ons team te kort doen. Allereerst had Oerterp de omstandigheden zwaar gemaakt. Ten eerste was het een hele zoektocht om een kleedkamer te vinden. En ten tweede was de verlichting in de hal op spaarstand gezet. Je kon nog net je tegenstander ontdekken. Dit alles gebeurde in het nieuwe shirt van de sponsor, Present Time, wat de Snekers mochten dragen. Volgen de week zal de officiële presentatie zijn. Dan de wedstrijd, want daar kwamen we voor. Deze verliep, door een niet boven matige inzet, gelijk op in de eerste set. Maar nooit kreeg Sneek het gevoel dat het verkeerd zou aflopen. En dat telde ook voor de 2e set, beide sets werden met ongeveer 25 tegen 20 gewonnen. De derde set kwamen de Oerterpers met 6-1 voor want er was even een haperende service aan de kant van vc Sneek. Van daar de voorsprong van de thuis spelende ploeg. Maar je hebt altijd baas boven baas, en in deze wedstrijd was het niet anders. In no time werd de zaak omgedraaid tot het eindresultaat op het bord stond, 15-25. Dus 3 tegen 0 voor Sneek. In de 4e set werd de formatie van de Snekers nog even gewisseld, als voorbereiding op de topper volgende week tegen de Scharneklappers. Dus deze laatste werd dan ook makkelijk gewonnen. Met een harde klap, waar iedereen dacht dat deze tactiek,s zou gaan werd de wedstrijd tot een einde geslagen.   Eindresultaat 4-0 winst voor vc Sneek. Je kon zeggen dat sv Oerterp een echte op de (donder)dag heeft gehad, en in het fries zeiden we dan ook, ut is oer-terp. I wish you a happy end.

volgende week thuis tegen de Scharneklappers 21-01-2006 (let op) om 19.00uur.