Columns seizoen 2010/2011

 

 

 

     

 

overige  

startpagina

Reageren op de columns ??

 

 

 

 

 

 

 

VC Sneek - Hujades

Sneek is na een prachtig seizoen op de 3e plaats geëindigd en hiermee dus op het podium beland.

lees meer>>>


DOS Kollum - VC Sneek

Het was prachtig, het was werkelijk schitterend…….mooi weer om te volleyballen. Maar ondanks dit gegeven moest er wel gespeeld worden, de 1 na laatste uitwedstrijd tegen DOS.

lees meer>>>


 

Vc Sneek - De Roeken

Afgelopen zaterdag werd de topper tegen De  Roeken met  1-3 verloren. Maar eigenlijk verloren we 2 x. Want ook op een eventuele eindoverwinning van het klassement, daar kon dus nu ook  een streep onder worden gezet.

lees meer>>>


 

V.V.H - Vc Sneek

Niemand kon vermoeden dat een van de teamleden van Vc Sneek 2 een x aantal uren later op de operatietafel zou liggen. Hoe dat kwam leest u in het verslag.

lees meer>>>


Vc Sneek- Deto

Vc Sneek deed goede zaken om afgelopen zaterdag van Deto 82 te winnen. De mannen uit Leeuwarden werden met 4-0 verslagen. Op deze manier kan Sneek nu zich opmaken voor de final four.

lees meer>>>


 

Vc Leeuwarden - Vc Sneek

Donderdag de 17e februari was niet de meest succesvolle avond van deze competitie. Sneek gleed bijna letterlijk uit op de modder

lees meer>>>


 

VC Sneek - DAS

Oké, vol aan de bak. Met grote passen neemt Bart zijn positie in bij de achterlijn om te serveren. Vol aan de bak, hé. Vol aan de bak Bart. 

lees meer>>>


Oerterp - VC Sneek

Donderdag werd geen gedonderdag. Vc Sneek won met ruime cijfers het competitie duel tegen S.v. Oerterp. De uitslag was 0-4, en met dit resultaat heeft Sneek zich op de 2e plaats van de rangschikking geplaatst.

lees meer>>>


 

VC Sneek - De Roekkies/Covos

Afgelopen week was een drukke week voor de heren van 2. Op woensdag werd een topduel uitgevochten tegen de huidige nummer 1 De Roeken, en zaterdag een wedstrijd tegen CoVos.

lees meer>>>


 

VC Sneek - Scharneklappers

Afgelopen zaterdag was de stadsderby tegen de scharneklappers. In een goed gevulde sporthal speelde er zich weer van alles af, soms ging het over volleybal en soms ook niet

lees meer>>>


 

Hujades - VC Sneek

Het grote nieuws van afgelopen week was dat Marcel Faber een einde aan zijn carrière maakt. Was er eerst een geruchten circuit dat het allemaal wel wat meeviel, maar nu bij aanwezigheid van het hele team heeft hij bevestigd dat hij stopt met actief volleybal spelen

lees meer>>>


ANO - VC Sneek

Met het invallen van de duisternis vertrokken de mannen van Sneek op de fiets  via het gebruikelijke pad richting IJlst om daar tegen ANO te spelen.

lees meer>>>


DAS - VC Sneek

“Das” was het dan. Dit werd er gezegd na de wedstrijd die met 0-4 werd gewonnen. Voor aanvang van de match was iedereen zich ervan bewust dat het nu beter moest gaan dan vorige week.

lees meer>>>


VC Sneek - DOS

Op prime time (5 uur) werd afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen D.O.S. gespeeld. Een ding was zeker. Na afloop was het feest in de kantine,

lees meer>>>


 

De Roeken - Sinterklaas Sneek

Zoals aangekondigd volgt hier onder het verslag van Sinterklaas. Voor de nieuwe volgers van de column van heren 2 op de primaidee site. Krijgen we eerst om even op te warmen het gevoel wat Sint heeft met deze heren

lees meer>>>


VC Sneek - VVH

Sneek laat niets aan het toeval over. Als voorbereiding op de wedstrijd tegen VVH werd er nog een oefenmatch ingelast  om aan de laatste details te slijpen.

lees meer>>>


Deto - VC Sneek

Bij het betreden van de sporthal in Leeuwarden kwamen er al direct fraaie opmerkingen: Zeg mannen, vul het waterflesje voor mij maar half vol

lees meer>>>


VC Sneek - VC Leeuwarden

Een wedstrijd waar de vonken er vanaf vlogen was het niet maar de wedstrijd werd wel gewonnen van Vc Leeuwarden

lees meer>>>


VC Sneek - ANO

Het waren veel OO,S en AA,S in de wedstrijd tegen  ANO 2. De oo,s waren de ballen die net uit waren en de aa,s waren de ballen die in gingen. 

lees meer>>>


Covos - Vc Sneek

Op vrijdag de 8e oktober ’10  boekte heren 2 zijn eerste overwinning. Niet in een thuiswedstrijd, maar uit tegen CoVos. Het werd een 0-4 overwinning tegen een team dat voor het eerste in de promotieklas speelt na promotie uit de 1e klas.

lees meer>>>


 

Scharneklappers - VC Sneek

Onderweg naar de sporthal kwam ik niemand letterlijk tegen. Het was zeker druk op straat maar toch kwam ik niemand tegen. Dit is heel simpel. Het was een grote stroom van mensen die richting de Sneker gingen

lees meer>>>


VC Sneek - Ureterp

Het startschot is inmiddels gegaan voor een geheel nieuwe competitieronde 2010/2011. Een schot wat gemakkelijk afging, maar de grootte vraag is, ging het heren 2 ook zo gemakkelijk af?

lees meer>>>

 

 

 

Het laatste nieuws:

 

* Jacob Blom geeft aan tijdelijk te gaan stoppen bij H2 * Column schrijver zwart is weer gebrand tot aan het bod en neemt trainingen over * Gert-jan definitief inzetbaar bij Heren 2 * Ook broertje Solkema doet mee met heren 2  *  Nieuwe start, nieuwe spelers heren team van sneek 2  *Bart geeft aan ook dit seizoen blessures te onderhouden        *Rob Berger weer fit voor nieuwe seizoen *  Bert Bruining geeft aan spelverdeler te willen zijn,  * HJ de Haan in de schijnwerper als spelverdeler * Jouke Bootsma wel trainen niet spelen * Sybrand de Jong vindt spelen bij heren 2 een uitdaging.

gratis sex hete sex  geil geiler geilste gratis sex  naakt fotos bridget schuurman

yolanthe cabau van kasbergen gratis sex  hete sex  naakt jan smit naakt uitgelekte naaktfotos

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

                                

 

     

 

    

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken   

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller